Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Υλικά 2 κιλά μοσχάρι 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι χυμός ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ αλατι πιπέρι μπαχάρι 1 πράσινη πιπεριά ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚΡΕΑΤΙΚΑ: Μοσχάρι: Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι Μοσχαράκι γκούλας Μοσχαράκι λεμονάτο με ζυμαρικά Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω κάνει πολλές φορές κότσι με αυτή την συνταγή όμως ενθουσιάστηκα! Αν το φτιάξετε μια φορά θα το φτιάχνετε συνέχεια Είναι ΤΟ ΚΟΤΣΙ δεν ξέρω τι άλλο να πω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά 2 κιλά μοσχάρι 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι χυμός ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ αλατι πιπέρι μπαχάρι 1 πράσινη πιπεριά [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΚατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comMενού Χριστουγέννων 2016 Το μενού Χριστουγέννων 2016 ταξιδεύει σε πορεία τεθλασμένη. Βολτάρει πάνω στα νόστιμα στοιχεία απ’ τις κουζίνες της Μεσογείου κι[...]
Πηγή: pandespani.com