Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας ποντίκι ή ουρά) κομμένο σε μπουκιές 2 κ.σ. αλεύρι 8 κρεμμύδια στιφάδου 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΜία συνταγή με χοιρινό και με υπέροχη γεύση. Υλικά 800 γραμμάρια χοιρινό σπάλα κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 350 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή καρέ κομμένο σε μερίδες Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε χοντρές φέτες 1 σκελίδα[...]
Πηγή: argiro.gr