Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
καλημερούδια!!! Επιτέλους Παρασκευή!!!! Αν και σίγουρα θα περάσω όλο το Σαββατοκύριακο μου γράφοντας την παλιοεργασια παρόλα αυτά χαίρομαι που και αυτή η[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.eu15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΓυρίσαμε,γυρίσαμε δυστυχώς γυρίσαμε...το λέω μέχρι να το πιστέψω.Η Σίφνος ήταν μαγευτική.Διακοπές χαλάρωσης και ξεκούρασης.Μπάνια στις ωραίες παραλίες,φαγητό[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΙΜΑΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ Υλικά 350 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 250 γραμμάρια κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΜαριναδα 1 κουνελι σε μεριδες 3 σκελιδες σκορδο ψιλοκομενο 1 κουταλια ριγανη 1 κουταλια χοντρο αλατι 1 κουταλακι πιπερι 1/4 φλυτζανιου ξιδι κοκκινο 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο πόσο διασκέδασα με το κουίζ, δεν λέγεται. Την πρώτη μέρα ειδικά, που έπεφταν οι απαντήσεις βροχή κι εγώ δεν μπορούσα να σχολιάσω για να μη μπει το σχόλιό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr2 κουνέλια περίπου 4 κιλά χωρσμένα σε μερίδες (8-10 κομμάτια) 2 φλιτζάνια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 πακέτο ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 6 σκελίδες[...]
Πηγή: sidagi.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr