Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΕνας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής. Συνταγή : Tina Webb Μερίδες : Για 1 άτομο. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. πανσέτες χωρίς κόκκαλο PORKY 100 γρ. μέλι 50 ml σόγια SAUCE 20 γρ. σουσάμι 40 ml. λευκό κρασί 300 γρ. αγκινάρα τουρσί ½ λεμόνι Βιολογικό έξτρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΆγρια αγκινάρα. Αγαπημένη του πατέρα μου και εξαιρετική συνοδός για τη ρακί, ωμή με τα φύλλα της. Στην Κρήτη συνηθίζουν και την τρώνε ωμή. Για να δούμε τι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr