Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό ουρά κροκόδειλου 50 γρ. κορίανδρος χοντροσπασμένος 5 κόκκινα μήλα 50 γρ. γιαούρτι 20 γρ. αγγουράκια τουρσί 10 γρ. κρέμα γάλακτος 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φίλες Κική από το blog Tante Kiki και η Ελπινίκη από το blog Η Μαγειρική μου με προσκάλεσαν να λάβω μέρος σε ένα νέο παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr44! ναι 44 ερωτήσεις είχα να απαντήσω και μάλλον όσο το καθυστερώ θα προκύψουν κι άλλες οπότε ας τις πάρει το ποτάμι. Το νέο παιχνίδι λοιπόν απαιτεί: Να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά συνταγής 4 κομμάτια χοιρινό ψαρονέφρι (160-180 γρ. το καθένα) 2 αχλάδια κομμένα σε φέτες 1 μάνγκο κομμένο σε κύβους 2 κουταλιές της σούπας χυμό από[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια πρακτική που λατρεύει : να φτιάχνει μπουκιές συνθέσεων , όπου μπορεί να ελέγξει όλη την εμπειρία στην παλέτα . Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες , συνταγές και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami