Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.com25/12/13 Τι άλλο παρά γαλοπούλα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η πρόταση μας για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με αγκινάρες και μανιτάρια δεν μας υποχρεώνει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΗ Λόνζα στην Ευρυτανία, η Λούζα, Λούντζα ή Λόζα στις Κυκλάδες, η Λούντζα στη Κύπρο, είναι όλα εκλεκτά καπνιστά ή παστά αλλαντικά που γίνονται από το κόντρα[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]
Πηγή: pandespani.comτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το αρνί 1 καρέ αρνιού 30 γρ. μουστάρδα ντιζόν 4 φέτες ψωμί του τοστ Βασιλικό Θυμάρι Δεντρολίβανο 30 γρ. παρμεζάνα 30 γρ. ελαιόλαδο Μαϊντανό Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 2 άτομα: 4 μπριζολάκια μοσχαρίσια χωρίς κόκκαλο 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 ποτήρι ζωμό κότας 1/2 ποτήρι κρασί λευκό 2 κ.σ. παρμεζάνα (ή άλλο[...]
Πηγή: easykuzina.grΥΛΙΚΑ Για το αρνί 1 καρέ αρνιού 30 γρ. μουστάρδα ντιζόν 100 γρ. ψωμί του τοστ Φρέσκα μυρωδικά 30 γρ. παρμεζάνα 30 γρ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο Αλάτι Πιπέρι Για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΖουμερά, χορταστικά και μυρωδάτα. Τι χρειαζόμαστε: Για τα gnocchi : 1100-1300 gr σάρκα σφικτής κίτρινης κολοκύθας 50 gr μπισκότα amaretti κοπανισμένα 40 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τεράστια συλλογή προϊόντων που βασίζονται στο γάλα. Συνήθως παράγεται με την προσθήκη κάποιας όξινης ουσίας ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr