Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα: 3 φιλέτα ψαρονέφρι 1 κρεμμύδι (τριμμένο) 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες (το αφαιρείτε στο σερβίρισμα) 6 πορτοκάλια 2 κλωναράκια[...]
Πηγή: greekcook.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά 1 κεφάλι σκόρδο 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2/3 κούπας νερό 1 κούπα χυμό ανανά ή χυμό από κομπόστα ανανά 1/4 κούπας teriyaki sauce 1 κουταλιά σος σόγιας 1 1/3[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 φέτα ανανά 2 βύσσινα κομπόστα 1 γωνίτσα μπανάνας 1 φέτα ακτινίδιο 1 φέτα πορτοκάλι 2 φράουλες Οδηγίες Βάζουμε τη φέτα του ανανά σε ένα πιάτο Βάζουμε από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΑΕ ΑΥΤΟ Cheese cake light ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 341kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 61γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ:15γρ. ΛΙΠΟΣ: 11,9γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 42mg ΥΛΙΚΑ για 8 μερίδες 20[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤη συνταγή αυτή την φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα που κάνω τραπέζι για πολλά άτομα και είναι το πιο ζουμερό μαλακό κρέας που τρώγεται κρύο. Η γεύση του είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τις 2 Μαΐου 2017 είναι διαθέσιμο το πρώτο μου βιβλίο « Ταξίδι γεύσεων με άρωμα παράδοσης από την Ελληνική κουζίνα » σε όλα τα καταστήματα AMAZON[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.gr