Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό ουρά κροκόδειλου 50 γρ. κορίανδρος χοντροσπασμένος 5 κόκκινα μήλα 50 γρ. γιαούρτι 20 γρ. αγγουράκια τουρσί 10 γρ. κρέμα γάλακτος 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑυτόν τον καιρό κυκλοφορεί παιχνίδι ερωτήσεων και με πολύ χαρά πήρα πρόσκληση από την Στέλλα και τα Κουζινομπερδέματα της, από την Dark Chef και τη Μυστηριώδη[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΟι φίλες Κική από το blog Tante Kiki και η Ελπινίκη από το blog Η Μαγειρική μου με προσκάλεσαν να λάβω μέρος σε ένα νέο παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΑν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα 3 κλ. περίπου 4 φρ. κρεμμύδια 4 τεμ.μήλα πράσινα καθαρισμένα 4 τεμ.αχλάδια καθαρισμένα 500 γρ. κάστανα καθαρισμένα και βρασμένα 5[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής 4 κομμάτια χοιρινό ψαρονέφρι (160-180 γρ. το καθένα) 2 αχλάδια κομμένα σε φέτες 1 μάνγκο κομμένο σε κύβους 2 κουταλιές της σούπας χυμό από[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια πρακτική που λατρεύει : να φτιάχνει μπουκιές συνθέσεων , όπου μπορεί να ελέγξει όλη την εμπειρία στην παλέτα . Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες , συνταγές και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami