Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Κατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλησπερα! Αλλο ενα Σαββατοκυριακο εφτασε στο τελος του και ηρθε η ωρα για τον προγραμματισμό της ερχομενης εβδομαδας: Δευτέρα: Πρασοτηγανιά με λουκάνικα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΦαίνεται πως οι εποχές πηγαίνουν ανάποδα στην Ολλανδία. Ο χειμώνας επέστρεψε, δριμύτερος. Τα καλοριφέρ δουλεύουν στο φουλ, οι μάλλινες κάλτσες καλύπτουν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚυριακή σήμερα! Χαλάρωση, ξεκούραση και δειλά δειλά τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάνουν την εμφάνισή τους σε καταστήματα, στα σπίτια αλλά και στις καρδιές μας.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας πάντα το θέλουμε προσεγμένο και ιδιαίτερο, όχι κατ΄ ανάγκη πολυτελές. Ένα δύο πιάτα ξεχωριστά, μαγειρευμένα με αγάπη και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤετάρτη, 23 Μαϊου 2012 Βραδιά γευσιγνωσίας των Greek Fodd Bloggers απόψε, με αρκετό και καλό κόσμο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη που θα συμμετείχα σε αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛικέρ κυδώνι Γλυκό κουταλιού κυδώνι Μοσχάρι με κυδώνια Μαρμελάδα κυδώνι Κυδωνόπαστο Κολοκυθόσουπα Κολοκυθόπιτα γλυκιά και αλμυρή Λικέρ δαμάσκηνο Γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εξωτική συνταγή πολύ νόστιμη, που θα αρέσει πολύ στους φίλους αυτών των γεύσεων. Η Αμαλία κλασσικά…ΔΕΝ…..οπότε περισσεύει η μερίδα της;-) Πάμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εναλλακτικός μουσακάς,αλλά ο τίτλος που δόθηκε σε αυτό το φαγητό είναι ο καταλληλότερος..... Ας δούμε τα υλικά............[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή λαιμό (αν θέλετε λιπάκι) σε μερίδες 2 λίτρα νερό 3 καρότα σε φέτες 4 πατάτες σε μεγάλους κύβους ή κυδωνάτες 1 κρεμμύδι σε φέτες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.grΤο φαγητό αυτό το φτιάχνω συνήθως σαββατοκύριακα, όχι οτι ειναι δύσκολο, απλά αρεσει στον αγαπημενο μου και το χω για "special".. Υλικά 500 γρ. μοσχάρι,[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr