Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Θυμάμαι πριν χρόνια, όταν άρχισα να πίνω μπύρα και να μου αρέσει, πάντα έμενα ασυγκίνητη από τη γεύση. Όλες μου φαινόντουσαν απολύτως ίδιες. Είμαι σίγουρη πως[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣε ένα φωτογραφικό απίστευτο αφιέρωμα, εξηγεί 49 λόγους για να αγαπάς την Ελλάδα! οι Έλληνες πάντα παίρνουν τον χρόνο τους! Αφήνουν τις όμορφες στιγμές να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών ψησίματος πίτσας στο BBQ συνεχίζουμε τις παρασκευές πίτσας μέχρι να φτάσουμε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε αυτή η πίτσα,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]
Πηγή: funkycook.grΕφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή η συνταγή ανήκει στη λίστα με τις αγαπημένες μου και είναι ένα φαγητό που φτιάχνω τις μέρες των Χριστουγέννων. Είναι ασυνήθιστο αλλά η γεύση του ανανά[...]
Πηγή: greekmasa.gr0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το χοιρινό: Χοιρινό 500 γρ κομμένο σε κύβους 1 κουτάκι μπύρα Δαμάσκηνα αποξηραμένα 3 σκελίδες σκόρδο- λιωμένο με αλάτι Θυμάρι Άσπρο πιπέρι Σπόροι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 γαλοπούλα (3-4 kg) Βουτυρο Αλατι Πιπερι Λίγο ελαιολαδο Για την μαριναδα: 1 μπουκάλι Μπέρμπον ουίσκι 1 κουτάκι μπύρα ξανθιά 2-3 ξυλάκια κανέλα 3 τεμάχια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστική μπριζόλα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕνα υπέροχο, γευστικό φαγητό Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 5 κομμάτια ψαρονέφρι 5 κ.σ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλή Χρονιά λοιπόν σε όλους, με υγεία & δημιουργία. Και τι καλύτερο για έναρξη του γευστικού μας έτους, από ένα χοιρινό κότσι, το οποίο αν μη τι άλλο,[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤο δοκίμασα στην θεία μου την Γωγώ που ότι φτιάχνει είναι πεντανόστιμο και δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο μαλακό! Ευτυχώς είχε να μου δώσει κρέας και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν μοσχοβολάει το σπίτι και όλη η γειτονιά από τα τηγανητά μου κεφτεδάκια ένα πονηρό χαμόγελο σκάει και μνήμες με πλημμυρίζουν. Γυρνάω πίσω στα παιδικά[...]
Πηγή: magiacook.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr