Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.com1½ κιλό αγριογούρουνο ή οποιοδήποτε άλλο κυνήγι 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΤι χρειαζόμαστε: 1 με 1,5κ. χοιρινό ρολό (από μπούτι ή σπάλα) 2 φινόκιο (μαραθόριζες) 6 μεγ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες λάδι, λεμόνι, αλατοπίπερο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή ιδανική για γιορτινό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. ελάφι σπάλα 10 δαμάσκηνα ξερά κομμένα σε στη μέση 1 πακέτο κουκουνάρι 1 μήλο φούτζι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κουνέλι (ένα με ενάμιση κιλό), κομμένο σε μερίδες 200 γραμ. πράσινες ελιές τσακιστές 200 γραμ. δαμάσκηνα 1 φακελάκι κουκουνάρι 3 καρότα [...]
Πηγή: greekcook.grΤο μαρινάρισμα σε κρασί και το αργό μαγείρεμα στη γάστρα μπορεί να απαιτούν λίγο περισσότερο από το χρόνο σας, όμως το γευστικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis1½ μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. διάφορα πιπέρια ολόκληρα (κόκκινο πράσινο μαύρο άσπρο) 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού ξίδι[...]
Πηγή: argiro.gr1½ - 2 κιλά αγριογούρουνο ή οποιοδήποτε άλλο κυνήγι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο ολόκληρες 4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 φλ. μαυροδάφνη 1/4[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Κρέας 2 Κρεμμύδια χοντροκομμένα Σκόρδο Πετιμέζι Ξύδι Κυδώνια Λάδι Αλάτι Πιπέρι Δεντρολίβανο Πελτέ ντομάτας με νερό ΕΚΤΕΛΣΗ Σε μια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το αγριογούρουνο 1 μπούτι αγριογούρουνο (3 κιλά) 6 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι με μέλι 4 πράσα 4 καρότα 2 κρεμμύδια ξερά 10 γρ. φρέσκο τζίντζερ 1 κ.γ. κόλιανδρο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2½ κιλά μπούτι χοιρινό 3 κυδώνια 10 πατάτες 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 2 πορτοκάλια (ο χυμός) 2 λεμόνια (ο χυμός) 2 ακτινίδια 4 σκελίδες σκόρδο 2 κλαδάκια[...]
Πηγή: cooklos.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια καλά εξοπλισμένη κουζίνα φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα! Δεν είναι εύκολο να ξεκινάτε να φτιάξετε ένα πιάτο και στη μέση να ανακαλύπτετε ότι έχετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα 1,5 κιλό πανσέτα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας Ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι 1 πορτοκάλι Σκόρδο Θυμάρι Δεντρολίβανο[...]
Πηγή: megatv.com/cook1½ μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. διάφορα πιπέρια ολόκληρα (κόκκινο, πράσινο, μαύρο, άσπρο) 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.gr