Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Μπορεί να τους ονόμασα κεφτέδες γιατί αλευρώνονται και τηγανίζονται όπως τα γνωστά μας κεφτεδάκια, αλλά κατά τα άλλα καμία γευστική σχέση δεν έχουν μεταξύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Χριστός Απεκάλεσε Τους Μαθητάς Του ..Αλας Της Γής..( του κόσμου) Το αλάτι είναι πολύτιμο..κι όπως κάθε πολύτιμο πράγμα, παρεξηγημένο, κακοχρησιμοποιημένο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή τη λατρεύω. Τη φτιάχνει για χρόνια η μητέρα μου και δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σίγουρη ότι θα την ξεχωρίσετε και εσείς.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com