Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 300 συνταγές
Υλικά 1 κιλό πρόβατο μπούτι και πλευρά αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι γλυκό 2 κρεμμύδια ξερά πολτοποιημένα 3 σκελίδες σκόρδο 4 πιπεριές πολτοποιημένες ελαιόλαδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΘυμάμαι πριν χρόνια, όταν άρχισα να πίνω μπύρα και να μου αρέσει, πάντα έμενα ασυγκίνητη από τη γεύση. Όλες μου φαινόντουσαν απολύτως ίδιες. Είμαι σίγουρη πως[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΛοιπόν..έχω έναν μπέμπη 8 μηνών ο οποίος εκτός από την λαχανόσουπα-κρεατόσουπα δεν έτρωγε φρουτόκρεμα και φαρίν-λακτέ..πόσο στεναχωριόμουν! Αποφάσισα να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό χοιρινό από μπούτι 2-3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές πελτέ ντομάτα ή μια συσκευασία ψιλοκομμένα ντοματάκια 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΓλυκόξινη μαρμελάδα, που συνοδεύει κρύο κρέας σε φέτες, αλλαντικά, τυριά, κράκερς ή δίνει νοστιμιά σε σάντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 3,5 κιλά μήλα 500 γρ. ξανθές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή λαιμό (αν θέλετε λιπάκι) σε μερίδες 2 λίτρα νερό 3 καρότα σε φέτες 4 πατάτες σε μεγάλους κύβους ή κυδωνάτες 1 κρεμμύδι σε φέτες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αποδράσαμε κι εμείς για πρώτη φορά εκτός Αθηνών σε εξοχικό φίλων. Και βέβαια δεν πήγαμε με άδεια χέρια διάφορα μεζεδάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grPin It Παραδοσιακή συνταγή της Μ. Ασίας , Η γιαγιά μου την κάνει κάθε χρόνο τέτοιο καιρό εκείνη το λέει σελινάτο … Υλικά 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 1 κιλό πράσα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μπούτι χοιρινό ανοιγμένο για ρολό 2 πράσα 15 δαμάσκηνα ξερά 5 κλ. σέλινο 1 ποτήρι μπράντι 5 αμπελόφυλλα ζεματισμένα 5 κουτ. σούπας βούτυρο Αλάτι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 4 μέτρια κολοκυθάκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Vasia B . από τον καιρό που έβαλε ιντερνέτ στο σπίτι της είναι φανατική επισκέπτρια του blog μας. Αποφάσισε λοιπόν και εκείνη με την σειρά της, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1.300-1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο μερίδες 4-5 μελιτζάνες κομμένες κυδωνάτες και τις τηγανίζω 7-8 κολοκυθάκια κομμένα κυβάκια και τα τηγανίζω 10-12[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
Αυτή εδώ είναι η ωραιότερη συνταγή για γιουβαρλάκια. Οχι όμως σουπέ αλλά ανατολίτικα με σάλτσα από λεμόνι και αβγό... Καταρχήν βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από[...]
Πηγή: supersyntages.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr