Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 337 συνταγές
Δημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο Ελαιόλαδο λίγο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 1/2 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη κανέλα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 750 γρ. τηγανιά 4 μελιτζάνες τσακώνικες κομμένες σε παχιές ροδέλες και αλατισμένες απο πριν να ξεπικρίσουν (αφήνουμε σε σουρωτήρι με αλάτι περίπου[...]
Πηγή: greekmasa.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ο παππούς μου έσφαζε αρνί ή κατσίκι, η γιαγιά μου έπαιρνε τη συκωταριά, κι αν δεν την έκανε λαδορίγανη, με φώναζε να φτιάξουμε μαζί τζιγεροσαρμάδες. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα cult πιάτο, αποκλειστικότητα της χαλεπινής κουζίνας. Τα λεπτά, ξινούτσικα, πεντανόστιμα βύσσινα της περιοχής παρέχουν το γλυκόξινο, μια ιδέα πικρό φόντο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚοκκινιστό χοιρινό με πατάτες στο φούρνο Yλικά 2 κιλά χοιρινό ψαχνό από σπάλα σε μερίδες 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1/3 φλ. ελαιόλαδο (προαιρετικά) 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 ατομα -1 κατσικίσιο μπουτάκι μεγάλο -2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες -1 κούπα κρασί λευκό -2 κουτ. της σούπας ξίδι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grυλικά 1 κ. χοιρινή σπάλα, κομμένη σε χοντρούς κύβους 2 φλ.τσ. κόκκινο ξηρό κρασί 3 κ.σ. σπόροι κόλιαντρου, χοντροσπασμένοι 2 ξύλα κανέλας 1/2 φλ. τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒασική προϋπόθεση για να φτιάξεις αυτό το φαγάκι είναι να έχεις "Μπάρμπα στην Κορώνη". Τι θέλω να πω με αυτό? Να βρεθεί ένας καλός μπαρμπούλης που[...]
Πηγή: greekmasa.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ με κριθάρι/βρώμη/σίκαλη (Πολυδημητριακών) της alfa 1/2 φλ. ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.grΣε ποιον δεν αρέσουν οι κεφτέδες?? Όταν μάλιστα είναι βουτηγμένοι σε μια μυρωδάτη σαλτσούλα και μαγειρεύονται μαζί με πατατούλες γιαχνί, δίνουν ένα φαγάκι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο φαγητό αυτό συνήθιζαν να το προσφέρουν στους γάμους στα χωριά της Ρόδου.Μετά το μυστήριο συνήθως ακολουθούσε γλέντι στην πλατεία του χωριού με φαγητό.Τώρα[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr