Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΝΟΥΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΓΛΥΚΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 3 άτομα: 500 γρ. μπούτι χοιρινό (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια που όμως δεν έχουν διαχωριστεί) 2 -3 αποξηραμένα σύκα, 6 χουρμάδες και 1 κ.σ. μαύρη[...]
Πηγή: easykuzina.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠοδαρικό σήμερα για τις συνταγές του 2019! Μετά από αρκετό διάστημα «διακοπών», σήμερα έφτιαξα κάτι καινούριο! Ένα κλασικό «comfort food»,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά για 8 άτομα 1 χοιρινό μπριζολίκι γύρω στα 2 ½ κιλά ολόκληρο για τη μαρινάδα 1 λίτρο κόκκινο κρασί 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΔημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 6 χοιρινές μπριζόλες Για τη μαρινάδα 1 λίτρο κόκκινο κρασί 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα 4 κλαράκια[...]
Πηγή: sidagi.grΤο πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού κρέατος μεταμορφώνεται σε ζουμερό ρολάκι, γεμιστό με φρούτα και σερβίρεται με μια ξεχωριστή σαλάτα ντρεσαρισμένη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠΕΤΙΜΕΖΙ Η λεξη πετιμέζι ή πετμέζι, οπως το ελεγε η γιαγια Ανδρομαχη, προερχεται απο την τουρκικη " pekmez ". Το πετιμεζι ειναι πολυ διαδεδομενο στην Τουρκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr