Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Λαγό ή κουνέλι στιφάδο φτιάχνω αρκετά συχνά. Αποτελεί μια χαρούμενη έκπληξη σε κάποια πιο “επίσημα” οικογενειακά τραπέζια στα οποία τα παιδιά μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΉταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΜερικές ακόμα ιδέες για κατασκευές που θα κρατήσουνε απασχολημένα τα μικρά σας παιδιά και θα περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας φτιάχνοντας διακοσμητικά[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΜπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους και θα το θυμούνται για[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣε κάθε friend list υπάρχουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά άτομα (αν είσαι άτυχος μπορεί και περισσότερα) που έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως το ανθρώπινο είδος,[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 με 2 κιλά Ελαιόλαδο 2 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμός λεμονιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες Πατάτες 1 1/ 2 κιλό Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά ξύδι 3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί 1 1/2 κούπας λάδι αλάτι 3 φύλλα δάφνης 6-8 κόκκοι μπαχάρι 6-8 κόκκοι[...]
Πηγή: yumyum.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr"Ζούγκλα του Αμαζονίου" αποκαλούσε ο μακαρίτης καλός μας γείτονας τον κήπο του πατέρα μας εξαιτίας της ποικιλίας και του πλήθους της πανίδας που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛαγός ή κουνέλι στο φούρνο με μουστάρδα και λεμόνι Θα χρειαστούμε για έξι μερίδες τα εξής: ένα κουνέλι 2 kg περίπου κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr