Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουνέλι γύρω στα 2 κιλά 6 μεγάλες πατάτες Για να αλείψουμε το κουνέλι 2 κ. σ. δεντρολίβανο 2 κ. γ. θυμάρι 1 κ. γ. ματζουράνα αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτο ντελικάτο κρέας του κουνελιού η μαυροδάφνη δίνει μια ιδιαίτερη, λεπτή γεύση. Δοκιμάστε το. Υλικά 1 κουνέλι 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κούπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο κουνέλι είναι ένα ιδιαίτερα υγιεινό κρέας, καθώς συνδυάζει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης, χαμηλά ποσοστά λίπους, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο κουνέλι, σε γενικές γραμμές, μαγειρεύεται σαν το κοτόπουλο. Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 1 κουνέλι τεμαχισμένο, 3-4 μικρά καρότα σε λεπτές ροδέλες, 1 κόκκινη + 1 κίτρινη πιπεριά σε τετραγωνάκια, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή τη συνταγή την έχω φυλαγμένη από πολλά χρόνια γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν άρχισα να ασχολούμαι με τη κουζίνα. Υλικά Κουνέλι (με το συκώτι[...]
Πηγή: greekmasa.gr