Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Σημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη μου την Τάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπούτια κουνελιού στην γάστρα με κρασάκι, ελαιόλαδο, λαχανικά, μυρωδικά, πατάτες, συνοδευμένα με φασολάκια ή αγαπημένες μπάμπιες. Φαγητό έυκολο και νόστιμο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κουνέλι είναι ένα ιδιαίτερα υγιεινό κρέας, καθώς συνδυάζει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης, χαμηλά ποσοστά λίπους, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 20 και πλέον χρόνια συχνά κατέφτανε στο σπίτι ένα τεράστιο λουλουδέ κουτί ζαχαροπλαστείου με μικρά γυαλιστερά τραγανά τυροπιτάκια, το καθένα όλο κι όλο δυο[...]
Πηγή: pandespani.comΑκόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα «τσιγαριαστό», σ’ ένα μέρος στα Λευκά Όρη, στην Κρήτη. Ψηλά, τέρμα θεού και ανθρώπου, καμιά ώρα «στριμμένος» δρόμος απ’[...]
Πηγή: pandespani.comΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 1 κουνέλι ½ κιλό ρύζι καρολίνα 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 12 φιλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα (για εντονότερη γεύση περισσότερα φύλλα) 1[...]
Πηγή: greekcook.grΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.com