Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες από την artycraftycathy! Με τα τσουρεκάκια μου να ψήνονται στο φούρνο, έχοντας μόλις ξεπεράσει μια σύντομη ευτυχώς,[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚουνέλι λεμονάτο με ρίγανη Απλή, νόστιμη και γρήγορη συνταγή. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμός λεμονιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΤο σημερινό μενού περιλαμβάνει άλλη μία συνταγή με κουνέλι. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔεν έτρωγα το κουνέλι ποτέ. Μέχρι που με παροτρύνανε ο γιός μου και ο άνδρας μου , να δοκιμάσω διάφορες συνταγές με κουνέλι, μέχρι να μου αρέσει. ΄Εψαξα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι της φίλης μου Νταϊάνας Φαρ Λούη από το βιβλίο «Πανδαισία και Νηστεία στην Κρήτη» των εκδόσεων Κέδρος, ένα βιβλίο που ξεπερνάει[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπερα! Αλλη μια εβδομαδα εφτασε στο τελος της και ηρθε η ωρα για τον εβδομαδιαιο προγραμματισμό. Εχουμε και λεμε λοιπόν: Δευτερα: Ψαρόσουπα Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμός λεμονιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.com