Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Ποικιλία κρεάτων και τυριών στην γάστρα μαζί με χρωματιστές πιπερίτσες. Απολαύστε γεύση και άρωμα πολύ απλά και γρήγορα. Την συνταγή αυτή την έφτιαξα πρώτη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 4 στήθη κοτόπουλο 100 γρ. γραβιέρα Kρήτης 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κουταλιά μαϊντανό, ψιλοκομμένο ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι λίγο αλατοπίπερο 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ αποθέωση της τυροφαγίας!!! Καλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!! Τί θα λέγατε για μια ωραία και χορταστική τυρένια μακαρονάδα με περίσσεια χάρη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌπως ίσως έχετε καταλάβει από τις δημοσιεύσεις μου, είμαι φαν του εθνικ φαγητού και των ιδιαίτερων φαγητών και μου αρέσει ιδιαίτερα να αναλύω τις γεύσεις των[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑγαπημένοι μου φίλοι ένα χρόνος περίπου πέρασε από την ημέρα που η Λίνα με έβαλε στο σπιτικό της κι άρχισα να γράφω κι εγώ μαζί της τις ιδέες μου και τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα και είμαστε στην μέση των αποκριών!! Η μέρα προστάζει κάρβουνα, τζάκια, φούρνο, ή ταβέρνα αλλά σίγουρα καλή διάθεση και καλή παρέα.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grOμελέτα με λουκάνικα Μερίδες: 2 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη Για 2 άτομα 5 αβγά 4 κουταλιές σούπας γάλα 3-4 κουταλιές σούπας τριμμένο τυρί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στο φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜας περίσσεψε κιμας και θελουμε να φτιαξουμε κατι γρηγορα ωστε να το σερβιρουμε διαφορετικα απο οτι συνήθως? Η κιμαδοπιτα λοιπον με εχει σωσει αρκετες φορες σε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grστήθος από 5 κοτόπουλα μπόλια χοιρινή αλάτι πιπέρι πάπρικα ελαιόλαδο 3-4 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ. μουστάρδα 500 γρ. γραβιέρα τριμμένη Οδηγίες 133 Minutes[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 4 μέτρια κολοκυθάκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 γαλοπούλα μεσαίου μεγέθους 100 γρ σταφίδα 3/4 φλ. άγριο ρύζι 3/4 φλ. πλιγούρι 1 καρότο 1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 φρέσκα μανιτάρια 7 φέτες μπέϊκον[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr