Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 200 συνταγές
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΓια μωρά που τρώνε πλέον κρέας. Μπορείτε να τη φτιάξετε με κοτόπουλο ή με μοσχάρι. Τι χρειαζόμαστε: 50-100 γρ. κρέας από μοσχάρι χωρίς λίπος, πέτσες ή νεύρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΟ χειμώνας καλά κρατεί. Οι σούπες το ίδιο. Η σελινόσουπα εν ό,τι πρέπει πάντως. Εν τζιαι η εποχή του τωρά. Τζιαι, το "κακό" είναι πως όταν αγοράσεις ένα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.com‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦάε αυτό ΘΕΡΜΙΔΕΣ:296 (ανά μερίδα 271γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 8,2γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 26,7γρ. ΛΙΠΟΣ: 17,5γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 1.7γρ. Χοληστερόλη: 403,4mg Κορεσμένο λίπος:[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι Διαφημίσεις 3 μέτρια πράσα, καθαρισμένα 6 κομμάτια (2,5-4 εκ. πάχος)[...]
Πηγή: toarkoudi.grΕδώ και πολλά χρόνια λέγαμε όλοι στην οικογένεια, ότι θέλουμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι στη σούβλα, αλλά ποτέ δεν το είχαμε κάνει. Ο λόγος?? Δεν μπορούσαμε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κιλό συκωτάκια κοτόπουλου, ανάμικτα με στομάχια και καρδιές 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη λεμόνι Πλένουμε καλά[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΈγινε το αγαπημένο μου πιάτο. Ειλικρινά ότι καλύτερο έχω φτιάξει για γιορταστικό μπουφέ. Κατά την κατασκευή παρούσα ήταν άγαπημένη φίλη η οποία πρότεινε τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 1 μπούτι αρνιού 2 κιλά (όχι κομμένο, ολόκληρο) Αλάτι - Πιπέρι - Ρίγανη Ελαιόλαδο 6-8 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 1 μικρό ματσάκι δεντρολίβανο 1 μικρό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cook9/2/16 Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα για ένα καλοψημένο κρεατάκι με πλούσια σάλτσα. Παρότι διάβασα πρόσφατα πως το ψαρονέφρι δεν είναι πια της μόδας εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΌταν θα ψωνίσετε το ψαρονέφρι θα κάτσετε με υπομονή να αφαιρέσετε ότι λίπος έχει μείνει επάνω του και ότι πετσούλα να μείνει καθαρό κρεατάκι. Θα σας το κάνω[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 12 σκελίδες σκόρδου αποφλοιωμένες, 3,5 kg πόδι του αρνιού, αλατοπίπερο, 3 κουταλάκια σκόνη πάπρικα, 3 κουταλάκια σκόνη σκόρδου (ή σκόνη κρεμμυδιού), 5[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr