Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Συνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι μόνο η ονομασία εντυπωσιάζει! Έτσι λέμε εδώ στην Κέρκυρα την φραγκόκοτα... όχι ότι το εφεύραμε, κληρονομιά μαζί με τόσες άλλες λέξεις από τους Ενετούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΠιλάφι κρητικό σας έχω γι' αυτή την εβδομάδα, επειδή εσείς το ζητήσατε και κυρίως επειδή είναι από τα πιο διαδεδομένα πιάτα της κουζίνας μας. Συνήθως το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κουνέλι, σε γενικές γραμμές, μαγειρεύεται σαν το κοτόπουλο. Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.gr