ιμαμ αργυρω | παγωτο βανιλια αργυρω | μπισκοτογλυκο με κρεμα γαλακτος | γλυκο ζελε με φρυγανια | γλυκο κερασι ευκολο | τσιζκεικ+με+γιαουρτι | μπριαμ στη γαστρα γρηγορο νοστιμο | γλυκο+κουταλιου+καρπουζι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σαλαμι αμυγδαλο κιμας

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μα πού βρίσκεται η συνταγή;

Συνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυνήγι γιορτινό III: πιτσούνια με τα[...]

Στο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Η γιορτινή φαραώνα

Και μόνο η ονομασία εντυπωσιάζει! Έτσι λέμε εδώ στην Κέρκυρα την φραγκόκοτα... όχι ότι το εφεύραμε, κληρονομιά μαζί με τόσες άλλες λέξεις από τους Ενετούς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Για το κρύο: μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά

Μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: γαμοπίλαφο, το αυθεντικό

Πιλάφι κρητικό σας έχω γι' αυτή την εβδομάδα, επειδή εσείς το ζητήσατε και κυρίως επειδή είναι από τα πιο διαδεδομένα πιάτα της κουζίνας μας. Συνήθως το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κόκορας γιουβετσάτος

Η κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μαυροδάφνη ταιριάζει στο κουνέλι

Το κουνέλι, σε γενικές γραμμές, μαγειρεύεται σαν το κοτόπουλο. Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σουβλάκι: ζουμερή ιστορία, πολύτιμη συνταγή

Αρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Koτόπουλο φρικασέ αλα ιταλικά

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γκρέιβι, νόστιμη σάλτσα ψητού

[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy