Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο σουμάκ είναι η σκόνη που παράγεται από τους αποξηραμένους καρπούς του φυτού Rhus coriaria. Είναι θάμνος που απαντάται σε όλη σχεδόν τη Μεσόγειο. Το σουμάκ[...]
Πηγή: greekcook.grΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ Πολύχρωμη και δροσερή, αυτή η σαλάτα είναι από τις πιο αγαπημένες μου! Οι αντιθέσεις των γεύσεων απο τα υλικά που[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grTο χοιρινό με μπάμιες είναι μια συνταγή που πέρασε απ’ τη παραδοσιακή αστική κουζίνα, αλλά κάπου χάθηκε στο χρόνο καθώς καπελώθηκε απ’ την αντίστοιχη με το[...]
Πηγή: caruso.gr500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]
Πηγή: argiro.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΌταν οι μέρες και τα βράδια είναι τόσο ζεστά όσο τον τελευταίο καιρό, δεν διανοούμαι να μείνω στην κουζίνα πέρα από μερικά λεπτά. Οι καλοκαιρινές σαλάτες είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την μαρινάδα 0.5 ποτήρι χυμό πορτοκάλι χυμός από ένα λεμόνι 2 κουταλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο 1 κουταλιά σούπας μέλι 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦαίνεται πως οι εποχές πηγαίνουν ανάποδα στην Ολλανδία. Ο χειμώνας επέστρεψε, δριμύτερος. Τα καλοριφέρ δουλεύουν στο φουλ, οι μάλλινες κάλτσες καλύπτουν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛατρεύουμε την ινδική κουζίνα. Ετσι λοιπόν πήγαμε στο ινδικό εστιατόριο στη Τζέντα που λέγεται "Taj Mahal" - καμία σχέση με το ομώνυμο γνωστό μνημείο που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ξύλινη επιφάνεια κοπής, είναι ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία στην κουζίνα! Πάνω στο ξύλο κοπής μπορείτε εύκολα να τεμαχίζετε, να ψιλοκόβετε και να[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 μέτριο κουνέλι (1 3/4 κιλό περίπου) σε κομμάτια, ½ κιλό καθαρισμένα (3/4 του κιλού με φλούδα) κρεμμυδάκια για στιφάδο, 4-5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά, κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]
Πηγή: argiro.gr