Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
400 γραμμάριο κοτόπουλο 1 φρέσκο κρεμμύδι 100 γρ. αγελαδινό βούτυρο 1 κ.σ. πετιμέζι από ζαχαροκάλαμο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφτασε η εποχή για τα κυδώνια και το πετιμέζι, ευκαιρία να φάμε ένα γλυκόξινο σοφιγάδο. Μοσχάρι, λοιπόν, πετιμέζι, λίγο ξύδι και κυδώνια, το φαγητό έλκει την[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ επόμενη πρόταση μας για μαρινάδες μετά το κοτόπουλο και το χοιρινό, είναι για μοσχαρίσιο κρέας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε με μέτρο τα μπαχαρικά και[...]
Πηγή: sesoyla.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔεν είμαι επαγγελματίας blogger, το food blogging είναι το χόμπυ μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που μαγειρεύω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά από φιλέτο κοτόπουλο. Όντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τον κόκορα 1 κόκορας περίπου 2 κιλά 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπολο εμπορίου 150 γραμμάρια βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: sidagi.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. κιμά αρνίσιο 100 ml κόκκινο κρασί 450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: http://oliveoil.homedns.org/stamnagkathi – Αναγνωστάκης Γιάννης –Παραγωγός- Το σταμναγκάθι ή "κιχωριον το ακανθωδες" είναι[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr