Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 214 συνταγές
Μιά φορά και έναν καιρό ήταν ένας μικρός οικισμός στα δυτικά της σημερινής πόλης των Γρεβενών με το όνομα ...ΑΥΛΑΙΣ! Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω δεν γίνεται,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤετάρτη, 23 Μαϊου 2012 Βραδιά γευσιγνωσίας των Greek Fodd Bloggers απόψε, με αρκετό και καλό κόσμο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη που θα συμμετείχα σε αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ Κική μας κάλεσε σε ένα παιχνίδι αναδρομής, θα το λέγαμε εμείς. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πίσω μας και να επιλέξουμε κάποιες αναρτήσεις μας. Πράγμα πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια πάρα πολλά χρόνια στη βεράντα μας είχαμε ψησταριά στην οποία μέχρι ολόκληρο αρνί είχαμε ψήσει. Πέρσι με την ανακαίνιση του σπιτιού θεωρήσαμε σωστό να την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr14 Σεπτεμβρίου. Η Εκκλησία μας τιμά την ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Μεγάλη εορτή για τους χριστιανούς αλλά και μεγάλη νηστεία!!!! Ξηροφαγία, για την[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΣήμερα έχουμε την τιμή και την χαρά, να φιλοξενούμε το κέρασμα της Στέλλας Σπανού . Η Στέλλα Σπανού, είναι καταξιωμένη στον χώρο της μαγειρικής εδώ και καιρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑγαπημένοι μας φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη! Ας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grCromequis από κοτόπουλο Hot dog φούρνου Sfiha - Αραβική πίτσα Ανοικτό σάντουιτς Γίγαντες στο φούρνο Γαλλικό ψωμί σπιτικό Ζύμη για τάρτες Θεαματικό σάντουιτς[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4-5 άτοµα) 1 φιλέτο γαλοπούλας περίπου 1 κιλό, 1 γεµάτη κουταλιά βούτυρο, 3 γεµάτες κουταλιές ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, 5 γεµάτες κουταλιές πολύ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν μοσχοβολάει το σπίτι και όλη η γειτονιά από τα τηγανητά μου κεφτεδάκια ένα πονηρό χαμόγελο σκάει και μνήμες με πλημμυρίζουν. Γυρνάω πίσω στα παιδικά[...]
Πηγή: magiacook.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr