Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 129 συνταγές
Καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά! Μέχρι τώρα μιλούσα για την καταγωγή μου από την Καβάλα που είναι η πόλη που γεννήθηκα... σήμερα, με την ευκαιρία της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔιατροφικοί μύθοι που ακόμη πιστεύουμε ότι ισχύουν Κάνουν οι υδατάνθρακες κακό; Μήπως το κοτόπουλο πρέπει να μαγειρεύεται χωρίς πέτσα; Η πορτοκαλάδα διώχνει το[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌπως είναι γνωστό οι ΈΛΛΗΝΕΣ γιορτάζουν την ανάσταση του Θεανθρώπου με την ετοιμασία διάφορων μεζέδων, όπως είναι η μαγειρίτσα , το σπληνάντερο , η[...]
Η Ελληνική παράδοση θέλει το Πάσχα το κοκορέτσι και το σουβλιστό αρνί. Για όσους δεν μπορούν να σουβλίσουν μεγάλο κοκορέτσι να η πρόταση!! Μικρά κοκορετσάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 αντεριά (εντεράκια), από κατσίκι κατά προτίμηση ή αρνίσια 1 συκωταριά αρνίσια γλυκάδια αρνίσια 1 μεγάλη μπόλια αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Γυρίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΓια να δούμε λοιπόν πού και τι γευτήκαμε αυτή τη φορά: Aleka's, Τσαγκαράδα Όταν ρωτήσαμε μια γιαγιά που φρόντιζε τα λουλούδια της, πού να φάμε στο χωριό,[...]
Πηγή: greekcook.gr1 αρνίσια συκωταριά, πολύ καλά πλυμένη 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα 150 ml ελαιόλαδο 3/4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι[...]
Πηγή: gastronomos.grΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr