Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ο κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπιφτέκια κοτόπουλου, ότι καλύτερο και γευστικό για ένα ελαφρύ γεύμα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 6 μεγάλα μπιφτέκια. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό κιμά από μοσχάρι ή γαλοπούλα ή κοτόπουλο 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 1/2 κιλό ψωμί που θα μουσκέψετε σε νερό, θ αφαιρέσετε την κόρα και θα στίψετε καλά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια πολυ γρηγορη πιτουλα με περισσευματα κοτοπουλου και οτι αλλο υπαρχει στο ψυγειο μας. Υλικά 8 πιτες τορτιγιας ή αραβικες μεσαιου μεγεθους ή ψωμι του τοστ[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com1 καρβέλι ψωμί (όσο πιο μπαγιάτικο τόσο πιο νόστιμο) 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 200-300 γρ. τυριά διάφορα τριμμένα 200 γρ. χαλούμι, σε κύβους καπνιστή γαλοπούλα ή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comφέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα μαλακό λευκό τυρί για επάλειψη φέτες καπνιστό ή βραστό ζαμπόν, ή γαλοπούλα, ή καπνιστό σολομό, ή κομμένου λουκάνικου, ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν από λίγες ημέρες “έπεσα πάνω” σε μία συνταγή (στις “ Πονηρές κρέπες ” της bouka_tsoukaliou ), η οποία μου φάνηκε έξυπνη σαν ιδέα και χρήσιμη στο ρόλο του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grH φίλη μας η Μέτη , αφού περιηγήθηκε αρκετές μέρες στο διαδίκτυο, μάζεψε διάφορα tips, που κάνουν την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη, και τα μοιράζεται μαζί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΚάποιες φορές το πλέον απλό είναι και το πλέον κομψό. Και πριν σπεύσετε να με κατηγορήσετε για μινιμαλίστρια να το ομολογήσω από μόνη μου: ναι, είμαι. Μ’[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr