Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
υλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓιαούρτι και αμύγδαλα σε ένα δροσερό συνδυασμό! Τρώτε ξηρούς καρπούς; Υποθέτω ότι όσοι γνωρίζουν την διατροφική τους αξία τους εντάσσουν οπωσδήποτε στη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣας μύρισε???...και είστε έτοιμοι να ορμίσετε στη πετσούλα??? Οόπα...όπα....κράτει όλα, γιατί τα καλά κόποις κτώνται!! Πώς λέμε αν δεν βρέξεις ποπό ψάρι δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι λαχανοντολμάδες κατάγονται από την Κεντρική Ευρώπη και την Αυστρο Ουγγαρία κι έχουν κυρίως Εβραϊκές ρίζες. Συναντιούνται και στην Ρωσία. Υπάρχουν βέβαια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆνοστο το κρέας της γαλοπούλας, άπαχο, εύκολα μπορεί να στεγνώσει και να μην έχει καμμία ενδιαφέρουσα υφή και γεύση όταν φτάνει στο πιάτο μας. Γι αυτό και έχω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕλληνικό πρωινό Το διαδεδομένο και φημισμένο ελληνικό πρωινό, που ως γνωστόν περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το ξεκίνημα της ημέρας.[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΚΑΠΟΝΆΤΑ Η καπονάτα ειναι ισως η χαρακτηριστικοτερη παραδοσιακη συνταγη της Σικελιας. Μεσα σε αυτο το απλο και νοστιμο πιατο ειναι συγκεντρωμενη, κατα καποιον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣας μύρισε???...και είστε έτοιμοι να ορμίσετε στη πετσούλα??? Οόπα...όπα....κράτει όλα, γιατί τα καλά κόποις κτώνται!! Πώς λέμε αν δεν βρέξεις ποπό ψάρι δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com