Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 8 μεγάλα κρεμμύδια (άσπρα ή κίτρινα) σε χοντρές φέτες 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 3 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. dry Sherry 1 lt. ζωμός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMια μέρα πριν λίγο καιρό, εκεί που μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο, γυρνάει και μου λέει, “Ααα δε σου είπα, ο Δ (ο αδερφός μου) αποφάσισε να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΤα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΠήραμε και εμείς μέρος στο φετινό διαγωνισμό living well των Friday's με το πιάτο wannabe chicken mojito και παρόλο που τ o πιάτο μας δεν έφτασε στον τελικό[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]
Πηγή: funkycook.grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. ξερό θυμάρι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 100 ml[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κύβος κοτόπουλο 3 σκ. σκόρδο (1 σκ. + 2 σκ.) 60 γρ. ελαιόλαδο (2 κ.σ. + 2 κ.σ. + 2 κ.σ.) 2 κ.σ. εστραγκόν ή θυμάρι, ξερό (1 κ.σ. + 1 κ.σ.) 1 κ.γ. γλυκιά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τον κιμά 100 ml ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 350-400 γρ. ψωμί του τοστ 100 ml γάλα 3,5% λιπαρά 2 αυγά αλάτι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΟι μελιτζάνες είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό υλικό της Ελληνικής κουζίνας. Μαγειρεύονται λαδερές, στο φούρνο ή την κατσαρόλα, συνοδεύουν το κόκκινο κρέας ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜυστικά για τέλειο ψήσιμο και άλλες συμβουλές Πριν από το ψήσιμο Αν πάρουμε καλαμάκια από μπαμπού, καλό είναι να μην τα χρησιμοποιούμε στα κάρβουνα, γιατί[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr