ποτο βυσσινο | κολοκυθοκεφτεδες+συνταγες | cupcakes+συνταγες | συνταγη+για+μουσταρδα+dukan | παγωτο+λεμονι | συνταγη+για+ψωμι | λεμονόπιτα αργυρώς | μπαρες+δημητριακων | glyka me bash to giaoyrti
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι βερικοκα μπαλσαμικο μαστιχα

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί με κους κους

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Στρασβούργο...το κέντρο αποφάσεων

Καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Στρασβούργο...το κέντρο αποφάσεων

Καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Γιορτινή γεμιστή κότα ή κούβα ( γαλοπούλα)  

Και με  την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]

Πηγή: pandespani.com
Κόκορας γεμιστός

Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φρικέ αλά ελληνικά

Υλικά φρικέ στάρι πράσινο κρέας κοτόπουλο βραστό αρακάς κανέλα κουκουνάρι αμύγδαλα βούτρο λάδι μπαχαρικά Εκτέλεση Βάζουμε μια κατσαρόλα νερό να[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Φάκελος : Αποτοξίνωση

΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Τα μυστικά του κάστανου

Οι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Το ιδανικό πρωινό. Εσείς το γνωρίζετε;

Ελληνικό πρωινό Το διαδεδομένο και φημισμένο ελληνικό πρωινό, που ως γνωστόν περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το ξεκίνημα της ημέρας.[...]

Πηγή: geusis.blogspot.gr
Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα αμύγδαλα δεν είναι μόνο για γλυκά

Τα ελληνικά αμύγδαλα είναι εξαιρετικά νόστιμα, αν και μικρότερα και λιγότερο εμφανίσιμα από της Καλιφόρνιας και τα άλλα εισαγωγής. Δοκιμάστε τα σε φαγητά,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ελλήνων γεύσεις

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τι μπορώ να βάλω στην κατάψυξη; Φαγητά,[...]

Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Το Πάσχα του κόσμου!

Η σημαντικότερη γιορτή του Χριστιανισμού, το Πάσχα, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, με κάθε χώρα να έχει τα δικά της έθιμα και παραδόσεις, που αποτυπώνουν τα[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy