Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Κλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας γεμιστός στη γάστρα Μια συνταγή για ένα υπέροχο εορταστικό πιάτο!!!Κόκορας[...]
Πηγή: sintayes.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη συνταγή μου την έδωσε μια Κρητικιά γιαγιάκα δεινή μαγείρισσα! Το δοκίμασα σε Κρητικά γλέντια κατα τη διάρκεια καλοκαιρινών μου διακοπών πριν μερικά χρόνια,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/11/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό Γκούλας Μια συνταγή για το Ουγγαρέζικο παραδοσιακό φαγητό. Χοιρινό “Γκούλας”.[...]
Πηγή: sintayes.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑν δεν έχετε ακούσει για το μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο) ή το μπερ νουαζέτ (βούτυρο φουντουκί) δεν είστε μόνοι και μην νιώθετε άσχετοι με τα περί μαγειρικής[...]
Πηγή: caruso.grΤο πιο εύκολο και γρήγορο ρολό, ιδανικό για μπουφέ, αλλά και παιδικά πάρτυ. Η γεύση του είναι καταπληκτική και μπορούμε να προσαρμώσουμε τα υλικά στις γεύσεις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 3-4 μπαχάρια 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 1 κίτρινη ή πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα στο χοντρό[...]
Πηγή: sidages.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πατάτα ουχί ένοχη....η πατατόπιτα αυτή όμως είναι μες την ενοχή,φορτωμένη θερμίδες και λιπαρά...αν θέλετε να...αυτο μαστιγωθείτε για κάτι κακό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠατάτες γεμιστές με κρέμα τυριού και γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 20’ , Χρόνος ψησίματος: 30’ , Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 6 – 7 πατάτες μεσαίου[...]
Πηγή: foodtrails.grΜπριζόλες με σταφύλια στη λαδόκολλα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:50 λεπτά, Κόστος:5 € ΥΛΙΚΑ : 2 χοιρινές μπριζόλες 20 ρώγες[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ τεχνική ρου (roux) είναι εξαιρετικά βασική στην Γαλλική μαγειρική και γενικότερα στην παρασκευή και το δέσιμο σαλτσών. Είναι η βάση της μπεσαμέλ, της σος[...]
Πηγή: caruso.gr