αφρατα σταφιδοψωμα νηστισιμα | κριθαρότο με γαριδες και σαφραν | μηλοπιτα με φρουκτοζη | κρεπες συνταγη παρλιαρος | ορτυκια στιφαδο | πρασα με χοιρινο στην κατσαρολα | νηστισιμες πατατοκεφτεδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βοδινο καλαμποκι δαμασκηνα σελινο

Βρέθηκαν 74 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Σαλάτα από χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]

Πηγή: sidagi.gr

Μπαχαρικά... αρώματα και γεύσεις, μέρος 2ο

Καλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
YAKISOBA (焼きそば)

Αυτή τη συνταγή θα μας επιτρέψετε να την αφιερώσουμε σε μια παρέα φίλων του blog που όπως κι εμείς έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τη Ιαπωνία! Πρόκειται για[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ψητά στο φούρνο σπιτικά Hot Dogs και άλλα...

Μέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Ας γνωρίσουμε και  ας αγαπήσουμε τις μπάμιες

Η μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λιβανέζικο Σάντουιτς

μεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Πατέ ντοματοπιπεριάς

Κατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Άρωμα Ινδίας

Λατρεύουμε την ινδική κουζίνα. Ετσι λοιπόν πήγαμε στο ινδικό εστιατόριο στη Τζέντα που λέγεται "Taj Mahal" - καμία σχέση με το ομώνυμο γνωστό μνημείο που[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κουρκουμάς, Η Χρυσή Ρίζα!

Η κιτρινόριζα, κουρκουμάς ή κουρκούμη είναι μια φυσική ρίζα, η οποία όταν αποξηρανθεί και αλεστεί μας δίνει ένα υπέροχο καρύκευμα, με το χαρακτηριστικό[...]

Πηγή: funkycook.gr
Σνίτσελ με σάλτσα Ταρτάρ

Nόστιμο και εύκολο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές στήθος κοτόπουλου αλεύρι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Λακωνικά μεζεδοκαμώματα

Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πιάτο ημέρας ποικιλία

Ένα φθηνό και νόστιμο πιάτο θα σας δείξω σήμερα που μπορείτε να γαρνίρετε με φαγητό που είχατε απο χθες και ψήνοντας κάτι γρήγορο στη πλάκα που εγώ αγαπώ πολύ[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Μουστάρδα...η απόλυτη θεά του barbeque

Από που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
Πατάτες γεμιστές Νο.05

Υλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Μόνοι ετοιμάζουμε πράσινες ελιές

Ξεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy