μαριναδα κοντοσουβλι δρισκας | πατατοκεφτέδες στο φούρνο αργυρώ | μπιφτεκια λαχανικων για παιδια | μιραντα παπαδοπουλου συνταγες | κεικ με αχλαδια παρλιαρος | ντοματες με αυγα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βοδινο μοσχοκαρυδα γλυστριδα γαριδες

Βρέθηκαν 74 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

κεφτέδες σουρβάν: η κουζίνα της Θράκης alla[...]

‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή και με ιδιότυπη[...]

Πηγή: pandespani.com
Άρωμα Ινδίας

Λατρεύουμε την ινδική κουζίνα. Ετσι λοιπόν πήγαμε στο ινδικό εστιατόριο στη Τζέντα που λέγεται "Taj Mahal" - καμία σχέση με το ομώνυμο γνωστό μνημείο που[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Καιρός φέρνει τα λάχανα...

Βαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φωτιά στα κόκκινα!

Το καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μόνοι ετοιμάζουμε πράσινες ελιές

Ξεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
YAKISOBA (焼きそば)

Αυτή τη συνταγή θα μας επιτρέψετε να την αφιερώσουμε σε μια παρέα φίλων του blog που όπως κι εμείς έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τη Ιαπωνία! Πρόκειται για[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ανάμεικτο Σπιτικό Τουρσί

Η λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ανάμεικτο Σπιτικό Τουρσί

Η λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λιβανέζικο Σάντουιτς

μεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Πατέ ντοματοπιπεριάς

Κατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Σνίτσελ με σάλτσα Ταρτάρ

Nόστιμο και εύκολο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές στήθος κοτόπουλου αλεύρι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Σαλάτα από χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κουρκουμάς, Η Χρυσή Ρίζα!

Η κιτρινόριζα, κουρκουμάς ή κουρκούμη είναι μια φυσική ρίζα, η οποία όταν αποξηρανθεί και αλεστεί μας δίνει ένα υπέροχο καρύκευμα, με το χαρακτηριστικό[...]

Πηγή: funkycook.gr
Λακωνικά μεζεδοκαμώματα

Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πιάτο ημέρας ποικιλία

Ένα φθηνό και νόστιμο πιάτο θα σας δείξω σήμερα που μπορείτε να γαρνίρετε με φαγητό που είχατε απο χθες και ψήνοντας κάτι γρήγορο στη πλάκα που εγώ αγαπώ πολύ[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Μουστάρδα...η απόλυτη θεά του barbeque

Από που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Πατάτες γεμιστές Νο.05

Υλικά (για 4 πατάτες) 4 μεγάλες πατάτες 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. άνιθο 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Αλάτι, πάπρικα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το Χριστόψωμο και τα εννιά φαγητά

Για την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy