Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα κιμά 30 γρ. Ελαιόλαδο 160 γρ. Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 20 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 450 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 90 γρ. Κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookTο γιουβέτσι είναι μια πολύ παραδοσιακή συνταγή πολύ αγαπητή σε όλους νομίζω. Απλώς σας προτείνω να φτιάξετε ένα γιουβέτσι λευκό και όχι με ντομάτα, για μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr2 κ.σ. λάδι 1 κρεμμύδι 4 καρότα 1 κ.σ. σκόνη μάραθο 450 γρ. κιμά γαλοπούλας 3 σκ. σκόρδο ½ κούπα κόκκινο κρασί 2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ Φρέσκο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό σήμερα εγκαινιάζω μια καινουργια ενότητα σχετικά με το εβδομαδιαιο προγραμμα μαγειρικής! Παντα ειχα προβλημα να βρω τι θα μαγειρεψω την επόμενη, ωστε η[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας φίλοι μας!!Άστατος καιρός,που μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει...Καταιγίδες,χαλάζι και αρκετή Αφρικανική σκόνη μας συντροφεύουν τις τελευταίες μέρες.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΤα λαζάνια μπορεί να είναι ένα δύσκολο φαγητό για να φτιαχτεί με όλα αυτά τα στρώματα και τις σάλτσες, όμως και σε ποιον δεν αρέσουν τα λαζάνια; Δείτε παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςTop 20 συνταγές για μανιτάρια Το φθινόπωρο και τα μανιτάρια έχουν σχέση. Δυναμική. Ούτε καλή, ούτε κακή, ούτε ενδιαφέρουσα ή ωραία. Ούτε καν νόστιμη, επειδή τα[...]
Πηγή: pandespani.comκαλημέρα σε όλους... μεγαλώνω σήμερα... και κερνάω... σας περιμένω.. Ξεκινάμε με την τούρτα... happy birthday..λαλαλα...και του χρόνου...... περάστε στο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr