γιουβαρλακια βεφας | ντιπ γιαουρτιου με μουσταρδα | κοτοπουλο ψητο στη γαστρα | παντεσπανι χωρις αυγα παρλιαρος | γιδα βραστη σουπα αργυρω | φύλλο για πίτα εύκολο | μπισκοτα βρωμης χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γαλα

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γιουβέτσι (κριθαράκι στο φούρνο) Vs Κριθαράκι[...]

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Γιουβέτσι (κριθαράκι στο φούρνο) ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 244,5kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 24,9γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 25,4γρ. ΛΙΠΟΣ: 4,8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 8γρ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Πρωτοχρονιάτικο μενού!!!

... Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου!!!Το 2013 έφτασε στο τέλος του. Εμείς οφείλουμε να το αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Μικρές συμβουλές από τη μαμά

Στο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μαγειρευστό της Καταλονίας (Εσκουδέγια)

Η "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 3)

ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Γενικά Από το φυτό capsicum βγαίνουν η πιπεριά τσίλι. Το φυτό είναι ένας πολυετής μικρός θάμνος, που αναπτύσσεται σε θερμά κλίματα, αλλά στα[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Cassoulet. Το ραγού με τη λαμπρή συνοδεία:[...]

850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τροφές που αν ξαναζεσταθούν μπορεί να[...]

Τις παρακάτω τροφές λοιπόν μπορείτε να τις τρώτε μόνο όταν είναι φρεσκομαγειρεμένες, ειδάλλως μπορεί να δηλητηριαστείτε: 1. Μανιτάρια Προτιμήστε να τα φάτε[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
Φάτε μάτια ψάρια!

Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ[...]

Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε την έκπληξη! Μαγειρέψαμε γαλλική κουζίνα! Δεν το κάνουμε σχεδόν ποτέ, όχι επειδή έχουμε κάτι εναντίον της, αλλά επειδή τα πιάτα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο!

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Χοιρινό μαριναρισμένο με γλυκό κρασί (αφιερώνω[...]

Χοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Η πεμπτουσία της φρεσκάδας

"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καιρός φέρνει τα λάχανα...

Βαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να αχνίσουν οι χύτρες!

Από την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ενδίδοντας στα ακέφαλα σώματα

Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της,[...]

Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τι μπορώ να βάλω στην κατάψυξη; Φαγητά,[...]

Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Φτιάξτε σπιτικούς ζωμούς που θα απογειώσουν τα[...]

Οι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά ! Φτιάξτε λοιπόν σπιτικούς ζωμούς, χωρίς συντηρητικά, που θα απογειώσουν τη γεύση, αλλά και τις θρεπτικές[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy