Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, χαρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2-3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 2 κ.σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. σέλερι[...]
Πηγή: sidages.grΚαλησπέρα σας!!! Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή! Τί ειρωνία!!! Εδώ στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί, συννεφιά, μουντάδα, ψιλόβροχο κι ένα, μάλλον, κρύο αεράκι που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grΛουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του! Υλικά για 4 μερίδες: Κότσι μοσχαρίσιο περίπου 2 κιλά Αλατοπίπερο Ξερό θυμάρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΌχι, φωτογραφία δεν έχω γιατί μας πρόλαβαν οι εξελίξεις... δηλαδή το φαγοπότι και η αλλαγή της ώρας! Πρωτοχρονιά και τα πιάτα πρέπει να είναι άκρως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτο Μόναχο έμεινα 3 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει άλλα (σχεδόν) 10. Κι όμως, πώς τρώγονται τα άσπρα μοναχέσικα λουκάνικα δεν είχα μάθει μέχρι τώρα. Κι ενώ έχω[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.com