Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 181 συνταγές
Χοιρινές μπριζόλες μεθυσμένες με φρέσκο δεντρολίβανο, Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στο φούρνο, Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στον φούρνο, Χοιρινές μπριζόλες (ή κοτόπουλο) με πιπεριές και κρεμμύδια στον φούρνο συνταγή από Μαριάνθη, Χοιρινές μπριζόλες ριγανάτες , Χοιρινή μπριζόλα με μήλα
....ή αλλιώς σκεπαστές πίτες όπως του σουβλατζίδικου αλλά με μία βασική διαφορά: ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΚΕΣ. Τι χρειαζόμαστε: Πίτες για σουβλάκια Μπριζόλες χοιρινές ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΠοιός θέλει ομελέτα ??? για σηκώστε χεράκια !!!!!!!! Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσει? Η ανάρτηση αυτή βγήκε πολύ αναλυτική κατόπιν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΉρθε επιτέλους η ώρα να παίξουμε και εμείς το παιχνιδάκι και να απαντήσουμε στις 11 ερωτήσεις που μας έστειλαν αγαπημένοι blogoφίλοι! Επειδή οι ερωτήσεις[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, συνταγές May 9, 2014 “Το ωραιότερο συκώτι που έχω[...]
Πηγή: caruso.gr1 αυτί γουρουνιού 500γραμμ (ορέχα) 1 κομμάτι χαμόν 50 γραμμ (curado,Proschiuto) 1 ουρά γουρουνιού 100γραμμ 1 κομμάτι μοσχάρι 100 γραμμ (μορθίγιο) 1 τεμ πλευρά[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Νόστιμα μεζεδάκια χωρίς κόπο και φασαρία για να πιείτε το κρασάκι σας με φίλους ή την οικογένεια. Υλικά: πανσέτες αρνίσια μπριζολάκια Για[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΤσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας αλλά και του καρναβαλιού, έντεκα ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα που αρχίζει η νηστεία του Πάσχα. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ κύριος που βλέπεις ανακηρύχθηκε Rising Star Chef από τον Οργανισμό James Beard, στα πλαίσια των βραβείων σεφ και εστιατορίων στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάο. Ο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html9/2/16 Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα για ένα καλοψημένο κρεατάκι με πλούσια σάλτσα. Παρότι διάβασα πρόσφατα πως το ψαρονέφρι δεν είναι πια της μόδας εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Όλη αυτή την κρεατολαγνεία σε συνδυασμό με της Απόκριες της βρίσκω brutal και γοητευτική. Το[...]
Πηγή: foodjunkie.euπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαινούργιο κοσκινάκι μου δε λέει η παροιμία;; Έτσι κι εμείς δοκιμάζουμε συνέχεια το νέο μας BBQ. Μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει ψάρια, κοτόπουλο τα αφράτα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr