Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 4 ) 2-3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 2 κ.σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. σέλερι[...]
Πηγή: sidages.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comoσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 6-8 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 500γρ. χοιρινός λαιμός κομμένος σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα σε κύβους 250γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά 1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κ. κομμένο στα 8 1 μεγάλο κρεμμύδι 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες 2 μέτρια καρότα 60 γρ. σέλερι 3 σκ. σκόρδου 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ επιτυχία της παρακάτω συνταγής έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του Μεξικού, διατηρώντας όμως τις λεπτές γεύσεις της Γαλλίας. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ( 4 - 5 άτομα) 400 - 500 γρ χοιρινό ψαχνό σε κομματάκια (ας έχουν και λίγο λιπάκι μερικά κομματάκια) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο μπούτι χωρίς κόκκαλα 1 κρόκο για το άλλειμα ελαιόλαδο 1 συσκευασία φρέσκια σφολιάτα 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους 0,5 εκ. 1 φινόκιο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com