Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
photo by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 70 ml ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κύβους 250 γρ. γιαούρτι Total 2 κρόκοι αυγών 200 γρ. καρότο κομμένα σε κυβάκια 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως σε έχω αφήσει χωρίς εβδομαδιαίο μενού εδώ και αρκετές εβδομάδες. Χρειάζεται να αφιερώσω πολλές ώρες και η αλήθεια είναι πως εκτός από[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΈνας καλός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης είναι η λήψη μέριμνας για την καθημερινη διατροφή μας. Η σωστή διατροφή μπορεί να είναι μια πραγματική θεραπεία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά κάστανα: 500 γρ. βούτυρο: 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 ξερά, ψιλοκομμένα σέλινο: 2 κλωνάρια μοσχαρίσιος κιμάς: 200 γρ. ρύζι μακρύκοκκο: 2/3[...]
Πηγή: icookgreek.com... Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου!!!Το 2013 έφτασε στο τέλος του. Εμείς οφείλουμε να το αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά Αρακάς 1 ποτήρι βρασμένος Πατάτα 1 κομμένη και βρασμένη Κρεμμύδι 1 μικρό πολτοποιημένο Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού Αλάτι Άνιθο λίγο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: chefoulis.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα! Ελπίζω να περασατε όλοι ενα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο! Ηρθε η ωρα για τις προτάσεις για την εβδομαδα που μας ερχεται: Δευτέρα: Αρακάς Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπερα! Παει κι αυτη η βδομαδα! Απο αυριο αρχιζει η νεα εβδομαδα και ξεκιναμε προγραμματισμό, περιμενοντας την Καθαρά Δευτέρα! Δευτέρα: Ψαρομπιφτέκια[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΡολό γαλοπούλας γεμιστό Υλικά 250 γραμμάρια τυρί καπνιστό 4 κουταλιές σούπας βούτυρο 1 κιλό φιλέτο γαλοπούλας 80 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης σπασμένα σε[...]
Πηγή: greekouzina.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr