Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Νωπό Κρέας - Κοτόπουλο Πρέπει να τα αγοράζουμε τελευταία, αφού έχουμε ολοκληρώσει τα ψώνια μας και πριν πάμε στο ταμείο. Πρέπει να τα τοποθετούμε σε πλαστικές[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Οι ναπολετάνοι και οι σιτσιλιάνοι, ετοιμάζουν ένα είδος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚεφάλι: Έχει μαλακό κρέας, ενώ τρώγονται συνήθως το μυαλό, η γλώσσα και τα μάγουλα. Το φτιάχνουμε βραστό η ψητό. Λαιμός ή Σβέρκος : Μαζί με τα 5 - 6 πρώτα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grβασικές κοπές βοδινού κρέατος σε αγγλικά – ελληνικά: αμερικανικές κοπές κρέατος Όσοι ψάχνουν συνταγές στον ατέλειωτο διαδικτυακό χώρο, συχνά χάνονται στα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr«Νόστιμη δολιοφθορά της τέχνης!» παραφράζω τον Νταλίζ (Dalize) ικανοποιημένη κοιτάζοντας το τελειωμένο πιάτο με τα δαχτυλίδια από κιμά πάνω στην πράσινη[...]
Πηγή: pandespani.comΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Οι ναπολετάνοι και οι σιτσιλιάνοι, ετοιμάζουν ένα είδος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞέρετε πώς να επιλέγετε τα κομμάτια του μοσχαριού, ανάλογα με το πώς θα τα μαγειρέψετε; Για να μη ρωτάτε κάθε φορά που πάτε να ψωνίσετε, το mazi ta fagame[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορεί η μεξικάνικη κουζίνα να μη θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη αλλά είναι πρώτη σε κατάταξη όταν αναζητούμε δυνατές, πλούσιες, καυτερές γεύσεις. Η μορφή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ / ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ Ας ξεκινησουμε διευκρινιζοντας λιγο τα ειδη των βοοειδων, για να παρουμε αντιστοιχα και μια ιδεα για την ποιοτητα του κρεατος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr