Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Ένας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο προηγούμενο άρθρο της σειράς για την αναζήτηση της τέλειας σάλτσας Μπολονιέζ (Bolognese), παρουσιάστηκε ο στόχος της δοκιμής 6 διαφορετικών Μπολονιέζ, η[...]
Πηγή: caruso.grΣε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Δοκιμάστε ένα από αυτά. Συνταγή : γαστρονόμος. Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ειδικα για τον Δημητρη, που δεν τρωει τυρι.... Υλικα για τη γεμιση : 4 μετρια πρασα, 1-2 φρεσκα κρεμμυδακια, 1 μετριο ξερο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΘα αποφύγω να μιλήσω για το πώς διαλέγουμε το λάχανο, το πώς τυλίγουμε τους ντολμάδες, το πώς φτιάχνουμε τη σαλτσούλα τους κλπ. Επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜμμμ, σουτζουκάκια. Συνταγή που μυρίζει μανούλα. Ας την αλλάξουμε λίγο να πάρει και κάτι από εμάς, ε; Βάζουμε τον κιμά μας, 1/4 μοσχαρίσιο και 1/4 χοιρινό, σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά χοιρινό 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι τζίντζερ 2 κουταλάκια κάρυ 1/2 ποτηρι φρυγανιά 1 αυγό αλεύρι λάδι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση. Θυμίζει το μουσακά, αλλά έχει λιγότερη φασαρία, χωρίς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια κόκκινα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα λάδι κάρυ μοσχοκάρυδο τζίντζερ αλάτι πιπέρι 100 γρ. κουκουνάρια Για τη[...]
Πηγή: greekcook.gr«Μπιφτέκια και μια σαλάτα» για σήμερα αλλά πώς. Γιατί ακόμα και το πιο προβλέψιμο γεύμα μπορεί να γίνει χάρμα οφθαλμών και γεύσης, αρκεί να έχεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grTORTA DI CARNE TRITATA IN PASTA FILO KADAIF Una torta salata di mia ispirazione, un po' particolare. Se non troverete la pasta filo kadaìf ( pasta[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣπιτικό ντονέρ Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: Μερίδες: Υλικά 1 κιλό ανάμεικτο κιμά (μισό χοιρινό, μισό μοσχαρίσιο) 1 κ.σ. κίτρινο κάρι 1[...]
Πηγή: kouzzzina.gr