Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Ήταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grrecipe in English at the end of the post Nα και τα πιροσκί που σας έλεγα τις προάλλες που έγιναν αιτία να δημιουργηθεί η πατατοσαλάτα με αβόκάντο λόγω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Σπανάκι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κιμάς 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Βούτυρο[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια το ρολό του κιμά θα χρειαστούμε 300 γραμμάρια κιμά από μοσχάρι 300 γραμμάρια κιμά από χοιρινό 1 αυγό 5 φέτες ψωμί 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΖωμός λαχανικών - http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_322.html Ζωμός κοτόπουλο -[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.grΟι ατομικές πίτες κάθε είδους (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπιτες, κιμαδόπιτες) με βόλευαν πάντα πολύ! Είτε σαν σνακ, είτε σαν βραδινό, είτε ακόμα σαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚανελόνια με κιμά σας έχουμε ήδη μαγειρέψει, όπως και κανελόνια με σπανάκι . Ώρα λοιπόν να σας μαγειρέψουμε και διαφορετικά κανελόνια, με πράσα και κιμά.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝα 'ναι άραγε η εποχή που αρχίζουν να βγαίνουν τα σέσκουλα ; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη, κυρίως διότι υποψιάζομαι ότι πρέπει να έχουν τα ίδια χούγια με το[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr