Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Έ να απ'τα αγαπημένα φαγητά του "μικρού μου" είναι τα Ντολμαδάκια και φυσικά η μάνα δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστήσει τα γούστα του αφού στερήθηκε ένα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τι μαγειρεύεις όταν στερεύουν οι ιδέες για φαγητό; Γιουβαρλάκια. Σας φαίνεται κοινότοπο; Μπορεί, ναι, να είναι ένα από τα πιο κοινά[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαραδοσιακό πεντανόστιμο και ασυνήθιστο πιάτο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαδερά Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 10 κρεμμύδια[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 φλιτζανιού ρύζι νυχάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 αυγό αλάτι,μαύρο πιπέρι Αλεύρι για το αλεύρωμα Για την[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΖύμη 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ἰσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω) 2 φλυτζάνια γάλα 3,5% 1 κυβάκι μαγιά νωπή των 40 γραμ. ή 1 και 1/2 φακελάκι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Τα γιουβαρλάκια είναι ένα από τα φαγητά της μαμάς. Η λέξη έχει τουρκική προέλευση και σημαίνει «στρογγυλός». Όμως δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 300gr.κιμάς 3κ.σ.ρύζι Καρολίνα ή νυχάκι 2κ.σ.λάδι 1καρότο τριμμένο 1/2κολοκυθάκι τριμμένο και στυμμένο 2κ.σ.δυόσμος 1αυγό 1μεγάλο κολοκυθάκια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα! Μπαίνουμε σιγά σιγά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και από εδώ και πέρα και μέχρι και τη Πρωτοχρονιά, το Ελληνικό Χρέος θα έχει μόνο συνταγές για το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα πίο νόστιμα ντολμάδάκια που φάγατε ποτέ! Συνταγή της γιαγιάς... Τι χρειαζόμαστε: αμπελόφυλλα φρέσκα μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά μια κονσέρβα ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμά 1 αυγό 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Κύμινο Λάδι Ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά(όσο πάρει) 1 κουτί σάλτσα ντομάτας Γιια το πιλάφι: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα μπιφτέκια μας γίνονται πολύ νόστιμα και ιδιαίτερα με αυτή τη μυρωδάτη σάλτσα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σάλτσες -[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | λάχανο | ρύζι νυχάκι Διαφημίσεις 1 λάχανο μικρό (ψιλοκομμένο και ελαφρώς[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠαραδοσιακό. Από Αμύνταιο Δυτ Μακεδονίας!. Ευγενική προσφορά της συνταγής από την παραδοσιακή ταβέρνα «ΚΟΝΤΟΣΟΡΟΣ» Υλικά Λεπτόσαρκες αποξηραμένες κόκκινες[...]
Πηγή: greekmasa.gr