Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Μία ιδιέτερη πρόταση από τον Chef Nίκο Καραθάνο Ημέρα προβολής 04/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 άτομα 750 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως τα τσακίζουν!!! Υλικά: 750[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 20/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα με υπέροχη γέμιση και κρούστα σάλτσας μελιού Άλλη μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grΤι πιο νόστιμο από ζουμερά μπιφτέκια, συνοδεία φρεσκοψημένης πίτας και σαλάτας... Προετοιμασία 15΄ Αναμονή 30΄ Μαγείρεμα 20΄ Υλικά 4 μερίδες 600[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 20/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μαρουλοντολμάδες σε κόκκινη σάλτσα Μια συνταγή για ένα ελληνικό[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔύο μερίδες κοκκινιστό κρέας ξεχασμένες για δύο μέρες στο ψυγείο! Δύο μερίδες που κανείς δεν τις θέλει πια και στέκονται εκεί μέσα στο μπολ, καταφρονημένες απ'[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα αγαπημένο φαγητό, καθημερινό αλλά και γιορτινό μια και στην οικογενειά μου συνηθίζουμε να "φιλοξενούμε" λαχανοντολμάδες με κιμά την τρίτη μέρα των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί η μεξικάνικη κουζίνα να μη θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη αλλά είναι πρώτη σε κατάταξη όταν αναζητούμε δυνατές, πλούσιες, καυτερές γεύσεις. Η μορφή που[...]
Πηγή: bostanistas.gr