ρεβυθια αργυρω | μπαρμπουνια τηγανητα λαζαρου | γλυκα με σοκολατα και μπισκοτα | γιαουρτοζελε με μπισκοτα | ντιπ με τυρι κρεμα | πεστο βασιλικου δρισκας | ιδεες για γεμιση τορτιγιας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κομποστα μπεσαμελ

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

χειροποίητα μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης[...]

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com

Δίαιτα Dukan - dietrecipes.gr - Συνταγές για[...]

Περιλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
Δίαιτα σύμφωνα με την ομάδα αίματος (D’ Adamo)[...]

Διακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]

Πηγή: dietrecipes.gr
κλασική χοιρινή τηγανιά και τα μυστικά της -[...]

Αυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]

Πηγή: pandespani.com
Welsh Cawl (Παραδοσιακό Ουαλικό Στιφάδο)

Υλικά 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος 2 πατάτες 2 καρότα 2 πράσα 100 gr. φασολάκια φρέσκα ή αρακά 100 gr. κολοκυθάκια 100 gr. λάχανο λευκό 1 φύλλο δάφνη 1 κλωναράκι[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Πίτα με ψητό χοιρινό και πράσα

200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 4 πρασα ψιλοκομμένα 200 γρ. μανιτάρια κύβο βοδινό 400 γρ. ψητό χοιρινό (με ανανά) 200 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ♦♦ PRASSOSELINO : PORRI AL SEDANO[...]

ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Βοδινό Μεξικάνικο

Βοδινό Μεξικάνικο   Υλικά 1 φλυτζάνι φασόλια ξερά ½ κιλό βοδινό 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 1 κουταλιές σούπας σούπας βούτυρο ή λάδι 2 κρεμμύδια[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πίτα του βοσκού με κολοκύθα και λουκάνικο

Είναι από τις πιο διάσημες πίτες στο εξωτερικό. Λέγεται του βοσκού γιατί στην πραγματικότητα περιέχει συστατικά από το αγρόκτημα του βοσκού... Εύκολη 1 Ώρα[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Γύρω από το καμινέτο 2

FONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μοσχαράκι bourguignon

ΥΛΙΚΑ 1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι 80 γραμμάρια ελαιόλαδο 200 γραμμάρια μικρά κρεμμύδια 60 γραμμάρια αλεύρι 1 αρωματικό μπουκέτο (βλέπε tip συνταγής) 2[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σπετζοφάι γλυκοπικάντικο: ο ιδανικός[...]

Το Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]

Πηγή: caruso.gr
Μαγειρευστό της Καταλονίας (Εσκουδέγια)

Η "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy