Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
H βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες1 1/2 πακέτο αλεύρι φαρίνα (η όσο σηκώσει) 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι λάδι 90ml ούζο 70ml κονιάκ 6 κουταλάκια μπείικιν πάουτερ 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑκόμα και επάνω σε βραστό μπρόκολο πάει θαυμάσια !!!! Μπριζολάκια με υπέροχη πεντανόστιμη σάλτσα σκόρδου τα οποία δεν τα καταλαβαίνετε καθόλου !!! Μία πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τα ωραιότερα αφράτα μέσα τραγανά απ έξω τηγανόψωμα που θα έχετε δοκιμάσει !!!! Παν εύκολα -χορταστικά !!! Ετοιμάζονται σε λίγα μόνο λεπτά με λίγα υλικά και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑκόμα και επάνω σε βραστό μπρόκολο πάει θαυμάσια !!!! Μπριζολάκια με υπέροχη πεντανόστιμη σάλτσα σκόρδου τα οποία δεν τα καταλαβαίνετε καθόλου !!! Μία πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ στιγμή που τσιτσιρίζει στο τηγάνι κατακλύζοντας με την σκανδαλιστικά έντονη μοσχοβολιά του το χώρο, ταυτίζεται με την πιο αρχέγονη μνήμη του γευστικού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠοιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]
Πηγή: caruso.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας αρέσει το ούζο;;; Τί περιμένετε τότε, μπορείτε να το απολαύσετε μέσα στα μεθυσμένα κεφτεδάκια!!! Μια μοναδική γεύση και ένας υπέροχος συνδυασμός με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μπριζολάκια χοιρινά 5 καλά χτυπημένα Βούτυρο 50 γρ Σκόρδο 2 σκελίδες Ούζο 1/2 ποτήρι Ντοματοπολτός 1 κουταλιά σούπας Αλάτι - πιπέρι Νερό όσο χρειαστεί[...]
Πηγή: chefoulis.grΈνα από τα αγαπημένα φαγητά του μεγάλου μου γιου, είναι οι μελιτζάνες παπουτσάκια. Μετά λοιπόν από τόση κούραση που πέρασε με το διάβασμα είπα να του το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ή ανάμεικτο με χοιρινό κιμά 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 2 κρεμμύδια μεγάλα, τριμμένα 1 ντομάτα ώριμη,[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr