Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Αυτό το φαγητό το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο έπαιρνε αναβολές. Την ιδέα την έχω πάρει από το περιοδικό ΓΕΥΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑ του 2002, αλήθεια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦΡΙΖΈΛΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Οι φριζέλε ( friselle ) είναι το παραδοσιακό ιταλικό παξιμάδι, που προέρχεται από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν από κάθε ελληνικό φαγοπότι, υπάρχει πάντα η “ιεροτελεστία” των μεζέδων. Στρώνουμε το τραπέζι, βγάζουμε τα τσίπουρα και τις μπύρες και φυσικά δεν λείπουν[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για ένα πήλινο διαμέτρου 32-35 εκ.) 500 γρ. ρεβίθια 800 γρ. χοιρινό μπούτι ή σπάλα (κομμένο σε κύβους) 2 μέτρια κρεμμύδια 2 παραγινωμένες ντομάτες 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠολλοί απο εμάς επιλέγουμε να νοικιάζουμε δωμάτια με κουζίνα στις διακοπές μας, ειδικά όσοι έχουμε μικρά παιδιά. Ξέρουμε να την εκμεταλλευόμαστε όμως; Τι θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΝέα εβδομάδα, νέα διάθεση ...άλλωστε μην ξεχνάτε στο χέρι μας είναι να φτιάχνουμε την διάθεσή μας... γιατί εάν δεν το κάνουμε εμείς, μην περιμένετε από κανέναν[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλή σας εβδομάδα!!! Εντελώς φθινοπωρινός ο καιρός,οι βροχούλες μας επισκέπτονται τακτικά και η θερμοκρασία αρχίζει να ''πέφτει''. Καιρός για[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grAυτή η χωριάτικη με την παράδοξη (λόγω κρόκου αυγού) βινεγκρέτ φέτας και τα κρεατοτυρένια κεφτεδάκια, που αρωματίζονται με τη λουίζα, είναι κάτι ανάμεσα σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com