Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Από τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 1 κουνέλι, 1 1/2 κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 4-5 κρεμμυδάκια στιφάδου 3-4 σκελίδες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 300 γρ. μπέικον κομμένο στο μπλέντερ 40 γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένη 40 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 1/2 κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 4-5 κρεμμυδάκια στιφάδου 3-4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κουνέλι, 1 1/2 κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 4-5 κρεμμυδάκια στιφάδου 3-4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 1/2 κουνέλι 3/4 φλυτ. Βούτυρο 1 κρεμμύδι 1 φλυτζ. ασπρο κρασί 1/2 κιλό καλαμπόκι 200 γρ. μπέΐκον κομμένο 1 κουτ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι Σωτάρουμε στην[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, νόστιμη και διαφορετική... και επίσης λόγος διαμάχης στο σπίτι, καθώς οι αυθεντικοί Κρητικοί της οικογένειας θεωρούν ότι το κουνέλι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΩραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠιάτο ασφαλώς για μια πιο ξεχωριστή περίσταση. Ίσως και για το δείπνο των Χριστουγέννων. Συγκρίνετέ το με τις « Κουνέλι με λευκό σταφύλι » και αποφασίστε προς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτις 11 Φεβρουαρίου, στην έκθεση HORECA, ο Επαγγελματικός σύλλογος Πόρου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, παρουσιάσε ζωντανά το πρωινό του νησιού μας.[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr