ρυζογαλο αργυρω | κοντοσουβλι προβειο | κεικ αχλαδι νηστισιμο | giaourtopita argiro | σαμαλι νηστισιμο βεφα αλεξιαδου | πενες με κοτοπουλο στο φουρνο | χαλβας σιμιγδαλενιος βεφα | κεικ με ταχινι και μπανανα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βιταμ αχλαδι μαγιονεζα

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Spare ribs, Back ribs και άλλα χοιρινά παϊδάκια[...]

Spare ribs, Baby Back ribs, Rib Tips, St.Louis και άλλα χοιρινά παϊδάκια Είναι όλα τους χοιρινά παϊδάκια, μοιάζουν στο στιλ, αλλά δεν είναι ίδια. Παρότι άπαντα[...]

Πηγή: pandespani.com
PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Θανάσης Βέγγος ενας μοναδικός Ηθο-Ποιός!

Γίνεται ένας απλος άνθρωπος να είναι τόσο προικισμένος απο τη φύση ώστε να έχει ταλέντο , ακεραιότητα και ήθος ; ... γινεται , και ναι αναφέρομαι στον[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Προσοχή στα επικίνδυνα τρόφιμα.

Νίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε! Από[...]

Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση… του Νίκου Κατσαρού , πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Προστατέψτε το πάγκρεας σας τρώγοντας

Δυναμικό τρίο Σε μια οκτάχρονη μελέτη, εκείνοι που κατανάλωναν τα υψηλότερα επίπεδα των τριών ισχυρών φλαβονοειδών - kaempferol, quercetin, και myricetin[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη

Οι διατροφικές απειλές για την υγεία του εγκεφάλου Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε.[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Δείτε τα τρόφιμα που αποδεδειγμένα προκαλούν[...]

ΤΡΟΦΙΜΑ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ Νίκος Κατσαρός Π.Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Υποδεχόμαστε το κρύο με τραχανά

Ο Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε! Από[...]

Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση… του Νίκου Κατσαρού , πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Καρκίνος και Διατροφή: Τα ύποπτα τρόφιμα

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές. 30%[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
7 συστατικά που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκετε στις[...]

Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε να γνωρίζουμε τι υπάρχει μέσα στα τρόφιμά που καταναλώνουμε, για να μπορούμε και να αποφύγουμε τυχόν βλαβερές ουσίες. Στην[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Μάραθος, το κρητικό μυρωδικό

Ο μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: αντίδοτο στην[...]

Ζουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες[...]

Τελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Προσοχή στα επικίνδυνα τρόφιμα.

Νίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy