Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
Η μυρτιά(μυρσίνη, μερτιά, μερσινιά, σμυρτιά) είναι θάμνος με φύλλα λογχοειδή,άνθη λευκά και καρπούς μικρές κοκκινόμαυρες ρόγες. Ιστορία :Ιερό φυτό από την[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜόλις ξεκινήσουν οι πρώτες φθινοπωρινές δροσούλες, αρχίζουν οι κουζίνες μας να μοσχοβολάνε από τις διάφορες μηλονοστιμιές που θα φτιάξουμε! Αν νομίζετε ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτη σκέψη ότι το πιο... γυναικείο cocktail μαρινάρει λουκανικάκια παραξενεύεσαι! Όμως τα λουκανικάκια αγαπούν τα καλοκακρινά ποτά... γι' αυτό δεν τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΝίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ισπανικής προέλευσης λουκάνικο τσορίθο, ο παπαρουνόσπορος και η σόγια είναι τα στοιχεία, που μαζί με το νερό ντομάτας μάς επιτρέπουν να κατατάξουμε το καθ’[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠολλοί απο εμάς επιλέγουμε να νοικιάζουμε δωμάτια με κουζίνα στις διακοπές μας, ειδικά όσοι έχουμε μικρά παιδιά. Ξέρουμε να την εκμεταλλευόμαστε όμως; Τι θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίχα αυτή τη συνταγή στο μυαλό μου πολύ καιρό τώρα, αφού κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το ΙΚΕΑ, ο γιος μου τρελαίνεται γι αυτα τα κεφτεδάκια και τα τρώει κάθε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦιλέτο γαλοπούλας τυλιγμένο με μπέικον και γεμισμένο με αποξηραμένα βερίκοκα, φέτες πορτοκαλιού και ξηρούς καρπούς. Μικρά κλωναράκια δεντρολίβανου του[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην πραγματοποιήθηκε χτες 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, από την ομάδα Surfers 4 Life , στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr